tiistaina, syyskuuta 09, 2008

One more thing...

Viime viikolla tuli arvosteltavaksi/lainaan Forgetting Sarah Marshall, tänään postiluukusta kolahtivat omaksi (kotelottomat) Be Kind, Rewind (director's cut) ja The Nines. En ole vielä ehtinyt katsoa mitään noista.

Allen-leffapaketista katsoin viimeksi Sleeperin ja Play It Again, Samin, seuraavaksi olisi vuorossa Love and Death. Supernaturalin kolmoskaudessa on puolestaan kakkoslevy menossa, kelpo jaksoja ovat olleet.

Tuntuupa, että kun nyt Google Readerin kautta seuraa päivityksiä, niin pienenee kynnys lyhyiden merkintöjen tekemiseen. Blogilistan kanssa tulee blogien päivittämisessä ja seuraamisessa enemmän hössötystä, kun taas syötteenlukijan kautta homma käy ripeästi ja tuntuu, että vierailijaakaan ei sitten niin häiritse, vaikka kyseessä ei ole mikään suuri päivitys (ei sillä, että "suuria päivityksiä" pahemmin tulisi yleensä tehtyäkään). Siis jos tuo sivun lukija käyttää syötteenlukijaa. Siirryn kyllä yleensä mieluusti siitä syötteenlukijasta itse blogiin merkintää tarkastelemaan, jolloin ei missaa esmes Delicious-linkkejä sun muuta sivulla olevaa härpäkettä. Toki oikealta blogisivulta merkinnän lukeminen on muutenkin parempi, kun näkee sen blogin ulkoasun, eikä vain pelkkää tekstiä syötteenlukijassa. Hieman tylsältä näyttää se.