keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Viihdettä

Kävimme viime keskiviikkona Vantaalla Jipun konsertissa, samassa paikassa, missä kävimme tammikuun lopussa elokuvamusiikin konsertissa. Miia on se varsinainen Jippu-fani ja se, joka halusi tuonne, mutta reissu ei kuitenkaan ahdistanut etukäteen. Konsertin alkaessa salissa oli aika paljon tyhjiä paikkoja, mikä kummastutti hieman, kun lippuja aikoinaan koneella varatessa näytti, että paikka olisi melko täynnä. Kuitenkin, konsertti oli viihdyttävämpi kuin odotin, oikein mukava kokemus ja musiikki oli hyvää. Jippu (tiedän, ei ole laulajan oikea nimi) oli mukavan oloinen ja kertoi aina biisien välillä hieman seuraavasta kappaleesta.

Seuraavana päivänä olikin 27-vuotissyntymäpäiväni, jolla ei ollut mitään ihmeempää ohjelmaa, kaupungilla tuli pyörittyä ja kahvittelimme Miian tädin ja tämän miehen kanssa, joilta sain lahjaksi kahvia, suklaata ja viisi Finnkinon leffalippua, kiva juttu. Itselleni ostin synttärilahjaksi The L Wordin neloskauden, kolmoskauden katsoin loppuun maaliskuussa. Miialta ja tämän äidiltä sain lahjaksi sittemmin Englannin Amazonista saapuneen Criminal Mindsin kakkoskauden. Olen pantannut ykköskauden finaalia vissiin viime joulukuusta lähtien, koska se on kaksiosainen ja ajattelin, että sama katsoa sitten kun on seuraavakin jakso hallussa.

Voisi katsella tuota CM:ää, jahka saan piakkoin katsottua ER:n neloskauden loppuun; jatkoin taannoin sen seuraamista, kun oli jäänyt aikoja sitten kesken. Viitoskausi löytyy hyllystä muoveissa. Molemmat hankin 2006 kesäkuussa, joten hieman hitaasti on edennyt sen katselu. Ei sillä etteikö olisi hyvä, loistosarjahan se, ja kaikki kaudet löytyvät varmasti lopulta hyllystä. Nytpä noita ER-bokseja saakin jo halvalla, kun ovat olleet niin pitkään saatavilla. Kolmas ja viimeisin dvd-lisäys on Police Squad! -sarja, jonka nappasin tänään Anttilan alennusmyynnistä hintaan 5,99e. En osaa sanoa, monta jaksoa olen nähnyt, mutta hyvin mahdollisesti moni jäi näkemättä silloin kun sarja tuli viimeksi telkusta.


Pari arvostelu-dvd:täkin on nyt tullut (lainaan), uusi Hulk ja The Ruins, joka tuli tänään. Hulk oli erittäin hyvä, vaikka mieleen tulikin, pitääkö kaikkien Hulk-leffojen kertoa siitä, miten armeija jahtaa tyyppiä. Että eikös tämä juoni ole jo nähty.