keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Leffoista

Ruotsalaiset ovat näköjään tehneet hyvän vampyyrileffan, Låt den rätte komma in (/Let the Right One In). Tulin myös vastikään tietoiseksi The Cell -ohjaaja Tarsem Singhin tuota seuraavasta elokuvasta The Fall, joka pitää tsekata, jahka tulee dvd:lle.

Kolmesta Woody Allen -boksista, joissa yhteensä 15 leffaa, on enää katsomatta kolme viimeistä elokuvaa, ts. Radio Days, September ja Another Woman. Lopun häämöttäessä piti tilata lisää Englannin Amazonista. Tulossa ovat nelosboksi (jossa elokuvat Crimes and Misdemeanors, Alice, Shadows and Fog, Anything Else ja Melinda and Melinda) sekä dvd:t Deconstructing Harry, Husbands and Wives, Manhattan Murder Mystery ja Stardust Memories.

Lopulta kasassa on täten 25 Woody Allen -leffaa, jos Play it Again, Sam lasketaan mukaan. Näistä kaikista olin entuudestaan nähnyt elokuvat Love and Death, Annie Hall, Manhattan, Hannah and Her Sisters, Deconstructing Harry, Anything Else ja tuo Play it Again, Sam. 18 tuli/tulee siis katsottua ensimmäistä kertaa. Suurin ylläri on ollut Broadway Danny Rose, jonka laskisin Woodyn parhaisiin, niihin, jotka erottuvat selvästi joukosta noita katsoessa. Yllätys siis, kun nimi ei ole jäänyt mieleen silleen, että olisin nähnyt toistuvasti sitä ylistettävän, kuten vaikka Annie Hallia.

2 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Ystävät hämärän jälkeen on yksi mun suosikeista tältä vuodelta. Todella, todella hieno leffa, eikä tartte ees antaa genrepisteitä.

11/12/2008 11:10 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, se oli tuo. Olin vain ohimennen nähnyt tuon Finnkinon sivun, enkä lukenut juonikuvausta. Kiitos vinkistä, voisikin käväistä katsomassa teatterissa.

11/12/2008 11:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home