maanantaina, syyskuuta 04, 2006

Kipeänä

Flunssa on kiusannut viime päivinä, ja viime yönä töistä tullessa lämpöä oli 38 astetta. Sopivasti kuitenkin tiistai ja keskiviikko ovat vapaapäiviä. Miia lähti tänä aamuna työ/koulureissulle, palaa huomenillalla, joten pitäisi tässä jaksaa käydä kaupassakin. Flickrissä on muutama uusi kuva.

Anttilassa oli eilen Dunen ja Blue Velvetin tuplalevyjulkaisut 9,99 euroa kappale, joten ostin ne viimein (tosin tämäkin Dune-julkaisu pitäisi varmaan joskus ostaa, ei tosin siksi että Dune olisi mitään suosikkielokuviani). Marraskuussa pitäisi ilmestyä Dynamic: 1 - The Best of DavidLynch.com, jossa "over two hours of original content only previously available to members of DavidLynch.com. Includes 7 short films plus 3 intervalometer camera experiments. All shorts written, directed, edited and scored by David Lynch. Also includes more than 20 minutes of David Lynch answering questions from members of his website."

Lomalla Uuraisilla / Jyväskylässä ollessani Miian isä osti läjän aleleffoja ja antoi minun valita niistä yhden, joten otin Predatorin tuplalevyjulkaisun. Sekin tuli nyt lisättyä dvd-listauksiin. Lomalla myös katsottiin loppuun Six Feet Underin viimeinen kausi dvd:ltä. Oikein mainio oli. MTV3:lla se alkaa näemmä 10. lokakuuta, samana päivänä kuin Sopranos Nelosella.

4 Comments:

Blogger Jani said...

Ei nyt liity tähän merkintään mitenkään, mutta olen jo pitemmän aikaa aikonut kysyä tätä, kun noista DVD-asioista tunnut jokseenkin kaiken tietävän, että satutko tietämään, että mistä johtuu se, ettei Suomen kaupoissa ole Kovaa lakia (Law & Order) myyty bokseissa ensimmäisen kauden lyhyttä esiintymisaikaa lukuunottamatta? Kun nykyään pukkaavat nuo sarjat suomennettuina DVD:lle jo ennen kuin ne on telkkarissa nähty, mutta tätä, minusta kaikkein parasta sarjaa en ole tosiaan nähnyt kuin sen ensimmäisen kauden boksin.

9/05/2006 10:12 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

En kyllä keksi muuta selitystä kuin sen, jonka vuoksi monen hyvän sarjan julkaisu dvd:llä on jäänyt kesken jenkkilässäkin, eli jos ensimmäistä kautta ei ole mennyt riittävästi kaupaksi, jotta lisäjulkaisujen katsottaisiin olevan taloudellisesti kannattavaa.

En tiedä kuinka tärkeinä pidät suomitekstityksiä, mutta sarjan kaudet 1-4 olisivat kuitenkin tilattavissa UK-julkaisuina esim. Discshop.fi:stä. Kakkoskausi olisi nyt tarjouksessa hintaan 41,95 euroa (plus ehkä pk:t).

9/05/2006 10:52 ip.  
Blogger Jani said...

Eivät ne tekstitykset minulle yleensä kriittisiä ole, kuullun ymmärtämiseni on kuitenkin melko sujuvaa, mutta KL:n tempo on välillä niin tiukkaa ettei siinä meinaa pysyä kärryillä tekstitysten kanssakaan ja siksi ne olisi hyvä olla.

Kävin sitten tilata humpsauttamassa tuolta Discshopista sen ykköskauden (suomennetun) boksin kun se oli tuota kakkoskauttakin kovemmassa tarjouksessa (koko kausi 26,95 euroa + 2,95 euron rahtimaksu). Muistelen etteivät ne ykköskauden jaksot vielä olleet niin kovaa kamaa kuin nämä myöhemmät, mutta kun noin halvalla sai niin ajattelin sitten ostaa pois ennen kuin loppuvat.

Ovat muuten aika hölmöjä jos tuon ykköskauden kaupaksimenemättömyyden takia ovat ruvenneet noita myöhempiä kausia panttaamaan. Kun sarjalla on kuitenkin ikääkin jo 16 vuotta, niin vähänkö on jo pakostakin laatu muuttunut jo pelkästään tekniikan ja muodin muuttumisen myötä niin, ettei ihmekään jos eivät alkupään kaudet mene kaupaksi. Siitä ei minusta pitäisi vetää mitään johtopäätöksiä myöhemmistä kausista.

9/06/2006 9:29 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Niinpä... Toki on kuitenkin mahdollista, että Suomessa julkaistaan vielä lisää Kova laki -kausia.

Ajattelin, että omistit jo tuon ykköskauden, joten en hoksannutkaan mainita sitä. Kiva että sait sen halvalla!

9/06/2006 6:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home