tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Superman Returns (2006)

Kävin tänään katsastamassa Superman Returnsin. En nyt jaksa alkaa lässyttämään hirveästi, mutta tykkäsin, 4/5 pojoa. Brandon Routh oli hyvä Clark Kent / Superman, Spacey hyvä Luthor, Kate Bosworth Lois Lanena...no, ei hän huono ollut, mutta Margot Kidder oli paljon karismaattisempi / mielenkiintoisempi roolissa vanhoissa leffoissa. Superman ei ole enää Teräsmies, vaan tekstityksissäkin kutsutaan Supermaniksi. Tuntui vähän oudolta se. Toimintaa oli riittävästi ja huumoria myös sopivasti. Pidän Parker Poseyta melko ärsyttävänä näyttelijänä, mutta tässä hän oli ihan toimiva Luthorin tyttökaverina. Spider-Maneille tämä ei minun listallani pärjää (olen kyllä muutenkin aina pitänyt enemmän Hämiksestä hahmona), mutta ehdottomasti teatterivisiitin arvoinen.

Helteisiin ja kämpän hiostavuuteen kyllästyneenä lompsin tänään Anttilaan ostamaan tuuletinta. Siellä oli sopivasti näytillä lattiatuuletin, jota olin ajatellut, tarjouksessa 29,95 euroa. Pöytätuuletin olisi kuitenkin vielä enemmän tiellä, tuumasin. Pöytätuulettimet olivatkin loppuneet, joten asiaa ei tarvinnut sen enempää ajatella. Näytillä oleva lattiatuuletin puhalsi vallan virkistävästi jo ensimmäisellä puhallusnopeudella (kolmesta), joten nappasin sellaisen. Otinpa sitten yläkerrasta vielä James-T-paidan, mustan.

Jyväskylässä käydessä Anttilassa olisi ollut halpasella Sopranosin kolmoskausi. En kuitenkaan viitsinyt ostaa, kun toinen kausi pitäisi nähdä ensin. Olen nähnyt sarjasta vain ensimmäisen ja viidennen kauden. DVD:nä en ole viitsinyt hankkia, kun ovat olleet niin tyyriitä. Täälläpä olikin sitten kaudet 1-3 hyllyssä hintaan 29,95e / kpl. Ensimmäisen kauden näin dvd:ltä Torniossa, joten sen jätin nyt ostamatta, mutta toinen ja kolmas kausi oli pakko hommata, tuota halvemmalla niitä ei kuitenkaan saisi lähiaikoina.

Tuulettimesta ehdin ennen töihin lähtöä koota yläosan, vielä pitäisi jalkaosa saada kuntoon, saa nähdä miten käy. Kokeilin kuitenkin jo vekotinta päällä, vaikutti toimivan. Lisäsin muuten tuohon oikealle DVD-listalinkkien alapuolelle muutaman linkin DVD-julkaisuaikatauluihin.