sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Unohdus

No jopas, tajusin nyt etten ole muistanut lisätä vuosi sitten ostamaani Alien Quadrilogy -boksia dvd-listoihini. Shock, horror... Pitää korjata asia piakkoin.

B5-käsiskirjojen kahdeksas osa on ilmestynyt. Kesäkuussa oli sen verran paljon menoja, että lykkäsin tilaamisen seuraavan palkan ilmaantumiseen (tänään). 10 dollarin alennus meni täten harmillisesti ohi, mutta eipä tuo nyt sinänsä mikään hirveä tappio.

Musiikkirintamalla en ole keksinyt pitkään aikaan mitään uutta kivaa. Ainoastaan joitain yksittäisiä kappaleita, silleen ettei artistin muu tuotanto ole erityisemmin napannut. Kaksi edellistä, joita olen jaksanut kuunnella enemmänkin, olivat Morcheeba, jolta ostin viisi levyä ja jota kuuntelen useimmiten nykyäänkin, ja Gary Numan, jonka kokoelmalevyä tuli kuunneltua paljon. Kaipa jossakin vaiheessa tulee taas innostuttua jostakin uudesta (tai vanhasta) bändistä.

Otin pari kuvaa työpaikan taannoin uusitusta, hohdokkaasta ulkoasusta (no, uusi kyltti ja tekstit oven yläpuolella):Huomenna pitäisi lähettää viimeiset hääkutsut, joita tuli itselläkin väkerreltyä jonkin verran. Suurin osa on kyllä lähetetty jo hyvissä ajoin, mutta tuli sitten myöhemmin tajuttua että pitää vielä joillekin laittaa. Niitä oli vähän erilaisia (pahvin ja kansikoristeen osalta), mutta tässä yksi kappale viimeisestä satsista (tekstiä sensuroitu parista kohdasta):