keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Aaveita ja kummituksia

Ghostbusters 3 ("Ghostbusters in Hell") vaihteeksi suunnitteilla. Jaa-a, ilmestynee samoihin aikoihin kuin Back to the Future 4 ja Mad Max 4.

Koulusta tuli eilen tutkintotodistus. Siinä sanottiin, että olen "oikeutettu käyttämään ammattinimikettä medianomi". Yay... Nyt myös valmistunut kaveri kertoi käyneensä työvoimatoimistossa, missä tietokoneella ei edes ollut ammattinimikevaihtoehtoa medianomi. Olisikohan "tuomittu käyttämään" ollut osuvampi ilmaisu.

Ghost Huntersin kotisivulla on katsottavissa ilmatteeksi ja vaivatta yksi kokonainen jakso (n. 42 minuuttia). Oli hyvä, Gion blogista kuulin ensimmäistä kertaa koko sarjasta. Ensimmäinen kausi on saatavilla edullisesti, n. 13,2 euroa + muut kulut. Tai no, laitoinkin tilaukseen, loppusumma $23.97 eli n. 18,6 euroa, ei paha (kesto 11h).

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

"Ghostbusters in Hell"? Yh. Veikkasin, että olisi kaikkien kannalta parempi, jos annettaisiin menneisyyden haamujen (hehheh) levätä rauhassa, varsinkin, mikäli ymmärsin oikein, Murrayta ei saada mukaan.

5/31/2006 5:38 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Niinpä, Ghostbusters 3 ilman Murrayta tuntuu todellakin turhalta idealta, eikä juonikaan kuulosta Ghostbusters-leffaan sopivalta, tai sellaisen arvoiselta. Aihe on kahden leffan jälkeen jo niin loppuunkaluttu, ettei siitä saada enää mitään omaperäistä/järkevää irti.

Jatko-osastahan on puhuttu iät ajat, tai lähinnä kai Aykroyd on välillä jotain toivoa elätellyt. Hänen, Ramisin ja Moranisin urat ovat suossa, joten Ghostbusters 3 ei voisi paljoa heidän tilannettaan pahentaa. Ramisin haikailema Ben Stiller tuskin koskee projektiin pitkällä tikullakaan.

5/31/2006 8:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home