torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Doctor Who / Tru Calling

Uusi Doctor Who alkaa näkymään TV2:lla ilmeisesti joskus lähitulevaisuudessa. Telkusta tuli mainos, jonka lopussa luki ilmeisesti esityskuukausi, mutta oli niin vaikeasti luettavalla fontilla, etten keittiössä ruokaa laittaessa saanut selvää, milloin sarja mahtaisi alkaa. Hyvä Ylen väki, voisitteko a) mainostaa ohjelmianne niin, että niistä tulee esitysajankohta selville ilman että nenän pitää olla kiinni ruudussa ja b) kertoa tulevista sarjoistanne vähän enemmän ja selvemmin nettisivuillanne. Enpä varmaan olisi ilman Googlea löytänyt tätä, tätä ja tätä mainintaa sarjasta. Niistäkään ei selvinnyt muuta kuin että sarja alkaa syksyllä, tiedä sitten oliko siinä mainoksessa sitä esityskuukautta. Tietäneekö kukaan Ylellä asiasta. Mutta hyvä kuitenkin että on joskus tulossa. En ole ikinä nähnyt Doctor Who'ta, uutta tai vanhaa.


Katsoin tänään ensimmäisen jakson Tru Callingin kuuden jakson mittaisesta kakkoskaudesta. Vaikka sarja ei ole millään tasolla nerokas, tulen kaipaamaan Jason Priestleyn hahmoa, Jackia. Sarjassa tämä on ainoa, joka tietää kun päivä toistaa itseään (Trun yrittäessä pelastaa jonkun kuolleen), ja yrittää estää Trun pelastusyritykset. Mielenkiintoiseksi hahmosta tekee se, että Jack uskoo toimivansa oikein, ja hänen näkökulmastaan Tru tekee vahinkoa sotkeutumalla tarkoitetuksi tapahtuviin tapahtumiin. Lisäksi Jack ei varsinaisesti tapa ihmisiä, vaan pelkästään pyrkii johdattamaan ihmiset kohtalon tarkoittamille kohtalokkaille poluille. Harmi etteivät kirjoittajat keksineet tuoda hahmoa mukaan jo sarjan alkupuolella, ties vaikka sille olisi käynyt paremmin.

4 Comments:

Blogger Toveri said...

Uusi Doctor Who on tämän hetken paras scifisarja. Pidän kuin hullu puurosta. Toinen kausi petraa vielä reippaastie kasta kaudesta, joka oli vähän epätasainen.

6/16/2006 9:36 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ai parempi kuin uusi Galactica? :) Mutta kiva juttu, odotan innolla.

6/16/2006 4:12 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sarjaa tuli penskana luettua nämä http://www.antikvariaatti.net/bookseries.php?id=361 kaksi suomennettua kirjaa. Nykyaikaistettuna varmaan ihan hyvää menoa. Odotan innolla sarjaa minäkin!

7/31/2006 1:14 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepu! Ei kyllä vieläkään mitään hajua, milloin sarja oikein alkaa Ylellä...

8/02/2006 6:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home