torstaina, huhtikuuta 13, 2006

The 4400

Kuten täällä totesin:

The 4400 on "viikon ihmemies/nainen/lapsi"-formaatilla kulkeva, kliseisiä hahmoja tarjoileva X-Files lite. Sarjan "suurelta juonelta" ei kannata odottaa mitään erityistä mielenkiintoa herättävää, koko asetelma on lähinnä vain tekosyy "viikon ihmetapaus"-kaavaan. Tällaista aivot narikkaan-jenkkihuttua, jonka 1. kauden katsoin kuitenkin läpi (2. kauden näkemisellä tai näkemättä jäämisellä ei erityisemmin väliä), eli katsoo ennemmin kuin selkäänsä saa, mutta Lostin tunnarissakin on enemmän luovuutta kuin koko The 4400:n 1. kaudessa.

Lisäsin yhden "tai"-sanan tähän, se jäi alkuperäisestä uupumaan. Harmitti. The 4400 alkaa Nelosella 4.5. Ei tosiaan kannata odottaa mitään erityisen järkevää. Erityisen kriittinen, korkeaa tasoa sarjoiltaan odottava katsoja voisi sanoa siitä, että "hirveätä paskaa". Ainiin, Leikkipuiston toiseksi uusimmassa merkinnässä on kuvakaappaus toisen kauden Lost-jaksosta, beware, jos olet yliherkkä tuollaisille kuten minä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Harmi, jos tuo tosiaan onkin vain hypetettyä kakkia (Nelonen osaa kieltämättä tuon mainostamisen taidon). Anteeksi Lost-kuvasta, yritin löytää sellaisen, joka ei liikaa paljastaisi sarjan etenemisestä... ;)

4/18/2006 5:14 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juuei, itse olin jo nähnyt kyseisen jakson, joten no harm done, ja eihän se kuva varmaan ketään täysipäistä ihmistä hetkauta. :)

Ja ei nyt The 4400:n suhteen kannata toki minun vuoksi vielä toivoa heittää, makujahan on monia.

4/18/2006 6:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home