lauantaina, kesäkuuta 11, 2005

Laivauutisia

Enterin risteily takana, Vesa kirjoitteli hyvän raportin häppeningistä, joskaan itse en jaksanut käydä iltaisin baarissa, ja Tukholmassa tuli käväistyä vain nukahtamassa bussitourilla, jota juonsi joku standup-reject. Välillä käytiin jossakin tornissa ihmettelemässä. Mutta mukava reissu oli kyllä, tax freestä tuli ostettua pomon antamilla alennuskupongeilla pari kokistölkkipakettia, karkkipussi ja The Dreamers-DVD. Äidille ostin tämän toivomuksesta parfyymin. Omaa rahaa reissulla kului vajaat pari euroa, ei paha.

Tapasin tänään Matti-ystäväiseni ja käväisin ostamassa Anttilasta The Machinistin ja The Wire-boksin. The Wire meni Subilla ohi, kun en ollut tajunnut ohjelmatiedoista, että Langalla = The Wire. Ensi keskiviikkona olisi sitten vuorossa Batman Begins, jota on ilmeisesti kovasti kehuttu, olen pyrkinyt välttelemään kommentteja. Hyvän sen kuitenkin olen aina odottanut olevan.

Yöllä klo. 1.30 lähden käymään Jyväskylässä, siellä perillä klo. 5.45. Takaisin sitten maanantaina.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Jaaha, nyt kun lienet sen BB:n jo nähnyt itsekin, onkin sopiva hetki laittaa linkki kanadalaiseen arvosteluun: The Dork Knight. Toivottavasti se ei ole ihan noin huono.

6/15/2005 10:54 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

En sitten nähnytkään vielä, joten tsekkaan arvostelun parin viikon kuluttua. :) Luotan kyllä siihen, että leffa on mainio. Ainahan noita vastarannan kiiskiä löytyy...

6/16/2005 2:23 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home