torstaina, helmikuuta 24, 2005

Hyvin menee

Palautetta oli kiva saada blogimerkintään, kiitos niistä! Voisihan tätä päivittämistä jatkaa (vain) tällä Bloggerin puolella, nopeampaakin kuin html:n ja ftp:n kanssa säätäessä. Ja jos saisi tuurilla säädettyä tuota ulkoasua enemmän entisen sivun suuntaan, onhan se vähän ikävää kun on tottunut vanhaan ulkoasuun ja sitten pläjähtää ihan erilainen. Tiedä sitten mitä siitä säätämisestä seuraa, sekoitanko koko sivun ihan perusteellisesti. Noh, pitää kopioida talteen alkuperäinen pohja. Harmi kun ei vielä ainakaan onnistu oman blogin tietojen muuttaminen, että vaihtaisi sivun osoitteen. Nyt kun pitää sitten vanhalle sivulle merkata, että päivitys löytyy, jotta tilaajat tietävät. Mutta ehkä asia hoituisi laittamalla ylläpidolle sähköpostia.

Kävin selvittelemässä/varmistamassa, missä jamassa opintoni ovatkaan. Ihan hyvillä mielin lähdin poijes: työharjoittelun ja lopputyön lisäksi puuttuu enää kuusi ov:tä vapaasti valittavia opintoja, joiden suorittamiseen on aikaa kevääseen 2006 asti, jolloin lopputyökin sitten pitäisi olla tehtynä. Voisin suoritella siellä Helsingissä nuo kuusi ov:tä, tai sitten vaikka ensi vuoden keväänä täällä Torniossa, jos sattuisin jäämään loppuvuodeksi sinne etelään. Kuulin myös, että koska työpäiväni ovat kuuden tunnin mittaisia, työharjoitteluni tulee kestää puoli vuotta. No eipä siinä mitään.

Näyttäisikin kovasti siltä, että kamojen siirto ja kämpän luovutus on edessä huhtikuussa. Aika hurjaa, jotenkin kuvittelin aina, että hääräisin täällä vielä neljäntenäkin opiskeluvuotena.

Opintotuki pitänee heivata sitten keväällä, kun palkkaa alkaa tulemaan, joutuu muuten kuitenkin maksamaan niitä myöhemmin takaisin. Oli kuitenkin kiva kuulla, että asumistukea saa kuitenkin tuloista riippumatta. Enpä minä mitään tiedä näistä.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ootko varma sen asumistuen kanssa? Itse ainakin oon joutunu sitäkin useaan otteeseen palauttamaan ja alkuviikosta pamahti 500 euron lasku postiluukusta jossa Kela perii takasi liikaa maksettuja tukia.. Ja vaikka en välissä edes ollu opiskelija kun edellisestä koulusta valmistuin eikä uudesta ollu vielä tietoakaan niin nekin tulot siihen vaikuttaa. Kannattaa olla sen Kelan kanssa tarkka, ettei tuu ikäviä ylläreitä.

T: Jaakko

2/25/2005 11:16 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu tosiaan, äitini noita asumistukia "lupaili", itse en tosiaan ollut ikinä odottamassakaan, mutta tässä vastikään tämä soitteli ja korjasi, että eipä sitä saakaan kesäkuukausilta. En muistanut blogissa mainita asiasta.

Kiitos kuitenkin!

2/26/2005 8:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ajattelin vaan, ettei tuu ikäviä yllätyksiä sitten myöhemmin. Mutta hyvä kun asia on tiedossa. Tosin en ymmärrä miksi opiskelijat ei voi saada aumistukea kesäajalta, kun vuokra se on silloinki maksettava..

T: Jaakko

2/27/2005 12:28 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Niinpä, niin meitä kaltoinkohdellaan.

2/27/2005 6:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home