torstaina, helmikuuta 24, 2005

Tökerö ensimmäinen merkintä

Alkoi ketuttamaan, etten juuri ikinä saa palautetta/kommentteja kirjoituksiini, ainakin osittain siksi koska ainoa kommentointimahdollisuus on vieraskirja. Niinpä päätin viimein kokeilla Bloggeria. Saa nähdä, jäänkö käyttämään tätä vai jatkanko normaalia sivuani.

Tuntuu myös vähän siltä kuin matkisin Enimmäkseen nimetöntä ulkonäöllä, toisaalta tällainenpa tämä oli Bloggerissa, yksi valittavissa oleva pohja, joka tuntui itselleni sopivimmalta. Ja samannäköisiä blogeja löytynee ihan kiitettävästi muutenkin. Katsoo nyt miten tätä muokkailee, jos yleensä tulee käytettyä. Kävijät voivat sanoa/päättää, pysynkö vanhassa vai vaihdanko uuteen.

3 Comments:

Blogger Toveri said...

Eipä voi yksittäisen blogin matkimisesta syyttää, kun samanlaisten (tai no, suunnilleen samanlaisten, olenhan jotain pientä säätänyt) blogien määrä laskettaneen kymmenissä tuhansissa...

Tämä oli kuitenkin minusta bloggerin pohjista toimivin ja niint oimiva, etten ole nähnyt mitään tarvetta suurempaan remonttiin. Blogiin kirjoitan tekstiä, kuvataiteellisen pätemiseni hoidan muiden tavoin irc-galleriassa :)

2/24/2005 8:37 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Suora kommentointimahdollisuus on kyllä erittäin kätevä lisäys, mutta täytyy myöntää, että "vanhassa" blogissa on oma viehätyksensä :) Loppupeleissä kyse lienee siitä, kumpaa bloggaaja itse päivittää mieluummin.

Onnittelut kihlauksen puolesta, kun en ehtinyt heti tuolla vanhan blogin puolella onnittelemaan.

2/24/2005 1:16 ip.  
Blogger Jani said...

Jonkin verran templaattia hakkeroimalla tästä saa ihan saman näköisen kuin vanhakin, paitsi että kommentit ja permalinkit sitten on siinä lisäksi. Mukava päästä kommentoimaan kirjoituksiasi!

2/24/2005 2:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home